イベント情報 – Event Infomation

ここでは、サポートセンターで入手した学内外のイベント情報をお知らせします。 日本人学生や地域の人々、他の留学生とも交流できる貴重な機会ですので、ぜひ参加してみてください。

Here, we provide information about events inside and outside Kyushu University. It is a valuable opportunity for you to communicate with Japanese students, local people, and other international students. Please feel free to join!

イベント名 日程 時間 応募締切 応募先
Event name Date Time Application deadline Where to apply
IDEA Asia Pacific Summer Camp 2017 in Kyushu University
Learning Startup Process in 20 hours to create Team and Business from Zero to One