イベント情報 – Event Infomation

ここでは、サポートセンターで入手した学内外のイベント情報をお知らせします。 日本人学生や地域の人々、他の留学生とも交流できる貴重な機会ですので、ぜひ参加してみてください。

Here, we provide information about events inside and outside Kyushu University. It is a valuable opportunity for you to communicate with Japanese students, local people, and other international students. Please feel free to join!

イベント名 日程 時間 応募締切 応募先
Event name Date Time Application deadline Where to apply
Useful Events after arrival【for new international students】/来日後の役に立つイベント 【新入留学生向け】 九州大学外国人留学生・研究者サポートセンター